Hakkımızda

The International Association for the Exchange of the Students for Technical Experience - Milletlerarası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi Birliği (IAESTE)

Dünya çapında teknik ve sosyal paylaşımı amaçlayan IAESTE'nin 1955 yılından beri asli üyesi olan IAESTE Türkiye'nin internet alanına hoşgeldiniz.

Milletlerarası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi Birliği adı altında ülkemizde çalışmalarını sürdüren IAESTE Türkiye; akademik kurumlar, endüstri kuruluşları ve öğrenci çevrelerinin temsil edildiği bir ulusal komite desteğiyle çalışan staj değişim organizasyonudur.

IAESTE Türkiye’ye ülkemizde, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü’ne bağlı genel merkez liderliğinde, 34 üniversite temsilciliğinden oluşan bir yapıdır.

IAESTE Türkiye, kuruluşundan bugüne kadar 10.000'den fazla Türk öğrencisine dış ülkelerde, ve yine 10.000’e yakın yabancı öğrenciye de ülkemizde staj imkanı sağlamıştır.

Güncelleme : 8.03.2017 12:40:30